Рис пропарений довгий – цінний продукт, він містить мало калорій, але багато рослинного білка, вуглеводів, мононенасичених жирів, омега-3 та омега-6, клітковину. Для виробництва пропареного рису неочищені зерна піддаються зволоженню, а потім, під високим тиском, обробляються парою для переміщення важливих компонентів із зовнішніх шарів углиб зерна. У той же час звичайний рис - це просто відшліфоване зерно, позбавлене цінної оболонки. У кулінарії пропарена крупа вигідно відрізняється своїми властивостями від звичайного рису: У процесі приготування вона вбирає вдвічі більше води, тому калорійність готової страви суттєво нижча. При варінні зберігає форму – це зручно при приготуванні салатів. Чи не злипається навіть при вторинному підігріванні. Пропарений рис – джерело вітамінів групи В, РР, Е, магнію, фтору, калію, цинку, натрію та інших корисних елементів. Рис прискорює травлення, сприятливо діє нервову систему, серце, судини. Продукт корисний під час дієт та активних фізичних навантажень.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Вид крупи | Рисова |
Термін придатності | 24 міс |
Упаковка | Мішок |
Вага | 25 кг |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 250 ₴