

Кукурудзяне борошно 1 кг
Кукурудзяне борошно отримують способом подрібнення зерен відповідної культури. Вона природно позбавлена клейковини, має жовтий колір, який передається й стравам.
Хлібопекарні властивості: не містить глютену; застосовується разом із пшеничним борошном; надає кондитерським і хлібобулочним виробам гарного золотистого кольору та пряного аромату; готові вироби на основі кукурудзяного борошна виходять розсипчастішими.
Корисні властивості: підходить для дієтичного харчування; містить велику кількість цукру, харчові волокна, вітаміни Е, В, РР, А, а також кальцій, фосфор, залізо, кремній, мідь, марганець та інші мінерали; через брак глютену підходить людям, які потребують безглютенового матеріалу харчування; застосовується в косметології.
Кукурудзяне борошно — це чудове джерело каротиноїдів, що мають антиоксидантну дію, що захищають організм від пошкодження вільними радикалами. Крім того, лютеїн і зеаксантин із групи каротиноїдів запобігають захворюванням очей, пов'язані з віком. Кукурудзяне борошно містить багато клітковини, вітамінів A, B1, B6, магнію, заліза та цинку, що визначає її оздоровчі властивості. Підтримують імунну систему, знижує рівень холестерину в крові, покращує чутливість тканин до інсуліну, а також регулює активність ферментів.
У харчовій промисловості кукурудзяний різновид використовується для виробництва хлібобулочних виробів, тортильї. На домашній кухні з неї можна приготувати млинці, омлети, пельмені, а також загущати нею соуси та супи. Страви, приготовані з безглютенового кукурудзяного борошна, набувають характерного жовтого забарвлення.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Сто пудів |
Країна виробник | Україна |
Культура | Кукурудза |
Термін придатності | 3 міс |
Упаковка | Пакет |
Вага | 1 кг |
Інформація для замовлення
- Ціна: 32 ₴