Продавець 8 желаний розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
584 відгуків
promo_banner
8 БАЖАНЬ
+380 (96) 603-61-63
+380 (50) 945-88-89
Борошно житнє хлібопекарське обдирне 50 кг, фото 2Борошно житнє хлібопекарське обдирне 50 кг, фото 3Борошно житнє хлібопекарське обдирне 50 кг, фото 4

Борошно житнє хлібопекарське обдирне 50 кг

12 ₴/кг

Мінімальне замовлення — 300 кг

Показати всі оптові ціни
  • Готово до відправки
  • Тільки оптом
Борошно житнє хлібопекарське обдирне 50 кг
12 ₴/кг
Готово до відправкиБорошно житнє хлібопекарське обдирне 50 кг
+380 (96) 603-61-63
  • +380 (50) 945-88-89
    Viber, Telegram
+380 (96) 603-61-63
  • +380 (50) 945-88-89
    Viber, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Борошно житнє обдирне оптом і в роздріб. Відповідність ДСТу 8791-2018.

Увага! Ціна вказана на товар при самовивезенні зі складу компанії. При відправленні товару зі складу (на виробництво або приватним замовникам) стягується додаткова оплата за доставку. Розмір оплати розраховується індивідуально

Склад: борошно житнє обдирне.

Харчова цінність 100 г продукту:
Білки 8,9 г
Жири 1,5 г
Вуглеводи 70 г
Харчові волокна 2 р
Енергія 320 Ккал
Також в склад входять кальцій, фосфор, магній, залізо, вітаміни В1, В2, РР.

Мішок масою 45, 50 кг.

Зберігання: термін придатності - 12 місяців з дня фасування в сухому прохолодному провітрюваному місці. На упаковці вказана дата фасування.

Виробництво: Україна

Житнє борошно виготовляється в процесі помелу зерен жита. Житнє борошно має більш темним кольором, ніж пшеничне, з легким сірим відтінком. Це пов'язано з тим, що біля зовнішньої оболонки зерна присутній зеленуватий відтінок, який грає головну роль в характерному житнього борошна кольорі. Пекарські властивості житнього борошна також відрізняються від пшеничного з-за практично повної відсутності у житньому борошні клейковини, якою так багата пшеничне борошно. Саме тому завжди рекомендують робити тісто навіть для темного хліба шляхом змішування житнього борошна з пшеничним, та до того ж ще додавати клейковину.
Жито є дуже корисним і незамінним злаком в харчуванні людини. В її зернах особливо багато мінеральних речовин, але перш за все, вона виділяється вмістом заліза. У житньому борошні містяться у великій кількості вітаміни групи В (В1 та В6), харчові волокна, амінокислоти, що робить житній хліб надзвичайно корисним продуктом для людей. Також можна відзначити, що житній хліб володіє своєрідним приємним смаком, і він не черствіє довше, ніж пшеничний.

Для ще більшого підвищення ступеня корисності житнього борошна можна додавати житнє тісто житні висівки при замісі тесту, так як на сьогоднішній день можна знайти у вільному продажу шпалерну житнє борошно (вона виробляється і поширюється лише по хлебкомбинатам).

 Властивості житнього борошна:

     Несмотря на то, что рожь — “родная” сестра пшеницы, но ржаная мука значительно полезней. В ней содержится много незаменимых аминокислот, что особенно важно для пожилых людей, больных сахарным диабетом. В ржаной муке в 5 раз больше фруктозы, чем в пшеничной муке, достаточное количество клетчатки, которая укрепляет иммунитет и усиливает перистальтику кишечника.

     Ржаная мука содержит аминокислоты, минеральные соли, витамины группы В, Е, РР, микроэлементы и макроэлементы, железо и клетчатку. Хлеб из ржаной муки не просто полезен, он даже помогает предотвратить риск развития рака и диабета.

Житнє борошно володіє багатьма корисними властивостями, вона містить на 30% більше заліза, ніж пшеничне борошно, в 1,5-2 рази більше калію і магнію. Хліб з житнього борошна зазвичай випікають без дріжджів і на густий заквасці, тому вживання житнього хліба знижує холестерин в крові, покращує роботу серця, обмін речовин, допомагає запобігти розвитку онкологічних захворювань. Ті, хто постійно вживають в їжу чорний хліб, менше схильні до депресії. Вживання житнього борошна покращує настрій, підвищує життєвий тонус. Житній хліб рекомендують при ожирінні і запорах.

Житнє борошно має більш темний колір, ніж пшеничне, вироби з житнього борошна зберігаються довше. Житнє борошно практично не містить клейковини, тому для того, щоб компенсувати цей недолік, її змішують з пшеничним борошном. Тісто з суміші пшеничного та житнього борошна виходить досить липким, а хліб з характерним різким смаком і запахом. З житнього борошна можна приготувати млинці, кекси і пряники.

Як і будь-яку іншу борошно, житнє борошно потрібно зберігати в сухому і прохолодному місці, бажано, щоб поруч з нею не було предметів з різким і неприємним запахом, інакше житнє борошно може ввібрати ці запахи.

Доставка: по місту для пекарень можлива доставка автомобілем компанії. Мінімальне замовлення 200 кг

Характеристики
Основні
Вага50 кг
Країна виробникУкраїна
УпаковкаМішок
Термін придатності12 міс
КультураЖито
Інформація для замовлення
  • Ціна: 12 ₴/кг
  • Мінімальне замовлення: 300 кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner