Кукурудзяне борошно вагове 45 кг
1 050 ₴/мішок
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
+380 (96) 603-61-63
- +380 (50) 945-88-89Viber, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Кукурудзяне борошно отримують способом подрібнення зерен відповідної культури. Вона природно позбавлена клейковини, має жовтий колір, який передається й стравам.
Хлібопекарні властивості: не містить глютену; застосовується разом із пшеничним борошном; надає кондитерським і хлібобулочним виробам гарного золотистого кольору та пряного аромату; готові вироби на основі кукурудзяного борошна виходять розсипчастішими.
Корисні властивості: підходить для дієтичного харчування; містить велику кількість цукру, харчові волокна, вітаміни Е, В, РР, А, а також кальцій, фосфор, залізо, кремній, мідь, марганець та інші мінерали; через брак глютену підходить людям, які потребують безглютенового матеріалу харчування; застосовується в косметології.
Кукурудзяне борошно — це чудове джерело каротиноїдів, що мають антиоксидантну дію, що захищають організм від пошкодження вільними радикалами. Крім того, лютеїн і зеаксантин із групи каротиноїдів запобігають захворюванням очей, пов'язані з віком. Кукурудзяне борошно містить багато клітковини, вітамінів A, B1, B6, магнію, заліза та цинку, що визначає її оздоровчі властивості. Підтримують імунну систему, знижує рівень холестерину в крові, покращує чутливість тканин до інсуліну, а також регулює активність ферментів.
У харчовій промисловості кукурудзяний різновид використовується для виробництва хлібобулочних виробів, тортильї. На домашній кухні з неї можна приготувати млинці, омлети, пельмені, а також загущати нею соуси та супи. Страви, приготовані з безглютенового кукурудзяного борошна, набувають характерного жовтого забарвлення.
Борошно кукурудзяне тонкого помелу використовується для виробництва кукурудзяних пластівців, «кілець», кукурудзяних снеків, сухих сніданків, виробництва пива.
Широко застосовується в багатьох національних кухнях і як основний інгредієнт для випікання хліба, коржів, кондитерських виробів, варіння каш, і як додатковий інгредієнт до страв. Також популярне у виробництві кондитерської, макаронної та іншої продукції на підприємствах харчової промисловості. Продукт є напівфабрикатом та підлягає подальшій переробці.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Лис.З |
Країна виробник | Україна |
Культура | Кукурудза |
Термін придатності | 3 міс |
Упаковка | Мішок |
Вага | 45 кг |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 050 ₴/мішок