Продавець 8 желаний розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
498 відгуків
promo_banner
8 БАЖАНЬ
+380 (96) 603-61-63
+380 (50) 945-88-89
Борошно обойне цільнозернове пшеничне Енліль Золоте зернятко 25 кг, фото 2Борошно обойне цільнозернове пшеничне Енліль Золоте зернятко 25 кг, фото 3

Борошно обойне цільнозернове пшеничне Енліль Золоте зернятко 25 кг

435 /мішок

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Борошно обойне цільнозернове пшеничне Енліль Золоте зернятко 25 кг
435 /мішок
В наявностіБорошно обойне цільнозернове пшеничне Енліль Золоте зернятко 25 кг
+380 (96) 603-61-63
  • +380 (50) 945-88-89
    Viber, Telegram
+380 (96) 603-61-63
  • +380 (50) 945-88-89
    Viber, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Борошно цільнозернове пшеничне обойне 

Борошно пшеничне цільнозернове - це борошно виготовлене з високоякісних сортів продовольчої пшениці вітчизняного виробництва з попередньою очисткою на високотехнологічному обладнанні і має відмінні хлібопекарські та кондитерські властивості. Відповідає ДСТУ 46.004-99

Цільнозернове борошно – незамінний продукт для всіх, хто воліє харчуватися правильно. Його отримують шляхом грубого помолу, тому воно містить не тільки ендосперм (як борошно тонкого помелу), але також оболонку зерен і їх зародки. Хліб з цільнозернового борошна володіє високою біологічною цінністю і дуже корисний для здоров'я.

Борошно пшеничне цільнозернове – не єдиний вид борошна грубого помелу. Його також отримують з жита, вівса, рису, кукурудзи, гречки, ячменю та інших злаків.

Важливо! Вироби з такого борошна не рекомендується вживати людям з хронічними захворюваннями шлунково-кишкового тракту, підшлункової залози і печінки, а також дітям до 12 років – для них воно дуже «важке».

Найчастіше цільнозернове борошно використовують для випікання домашнього хліба. Він виходить дуже смачним, має приємний аромат.

При бажанні його можна підмішувати до борошна тонкого помолу – це додасть випічці особливий смак.

Зверніть увагу! Тісто з цільнозернового борошна вимагає більше води: крупно мелене зерно при набуханні вбирає багато вологи, тому хліб виходить більш щільний.

З цільнозернового борошна готують будь-які вироби домашньої випічки також, як із звичайної пшеничного борошна:

• млинці, оладки, перепічки, пампушки;

• вареники, галушки, кнедлики, локшину;

• пироги, пиріжки;

• кекси, мафіни;

• всіляке печиво;

• макаронні вироби.

Найцінніші елементи зерна з точки зору здорового харчування – оболонка (висівки) та зародок. Завдяки особливому помолу, в продукті зберігаються всі вітаміни і мінерали, рослинні волокна і навіть жирні кислоти. Таке борошно містить:

• вітамін е і вітаміни групи B;

• цинк, залізо, калій, марганець;

• багато клітковини;

• крохмалисті речовини.

Регулярне вживання виробів з цільнозернового борошна допомагає нормалізувати роботу шлунково-кишкового тракту, позитивно впливає на стан шкіри і волосся, покращує зір і загальне стан ЦНС, регулює обмін речовин. До того ж, клітковина грає роль абсорбенту: вбирає в себе токсини, в т. ч. солі важких металів і виводить їх з організму природним чином. Крохмалисті речовини, що містяться в ендоспермі, багаті вуглеводами, що робить борошно поживним.

Це цікаво! Хліб з цільнозернового борошна сприяє боротьбі із зайвою вагою. Причина – у великій кількості висівок. Розбухаючи в шлунку, вони швидко викликають відчуття насичення, що попереджає переїдання.

Як правильно зберігати цільнозернове борошно

Оскільки в борошні грубого помелу зберігаються багаті жирними кислотами висівки, зародки, вона псується набагато швидше. З цієї ж причини в ній часто заводяться жучки. Крім того, вона відволожується і набуває неприємного присмаку.

Якщо продукт не використовується в найближчим часом, його доцільно зберігати на холоді: в холодильнику або морозильній камері (оптимальний варіант). Для цього борошно висипають пакет зі спеціальною застібкою або в герметичну ємність.

Зверніть увагу! Перед використанням «заморожене» цільнозернове борошно треба природним чином нагріти до кімнатної температури.

Вологість 11 %

Зольність 1,5 %
Число падіння 390 сек
Кількість клейковини 27 %
Якість клейковини 75 усл. од

Увага! Ціна вказана на товар при самовивезенні зі складу компанії. При відправленні товару зі складу (на виробництво або приватним замовникам) стягується додаткова оплата за доставку. Розмір оплати розраховується індивідуально

Характеристики
Основні
УпаковкаМішок
Країна виробникУкраїна
ҐатунокЦільнозернові
Ціна за 1 кг15
Вага25 кг
ВиробникЗолоте Зерно
КультураПшениця
Інформація для замовлення
  • Ціна: 435 /мішок

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner